Zoek
Drankenhandel Poesen
Dutch

Hendrick's

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van Hendrick's Gin (Mini) 41.4% 5cl Fles

Hendrick's Gin (Mini) 41.4% 5cl Fles

De Schotse Hendrick's Gin is geboren in 1999, toen een Master Distiller van een bekende whisky in het geheim experimenteerde met Carterhead en Bennet (pot) stills en op het uitzonderlijke recept kwam wat nu bekend staat als Hendricks.
€9,19
Afbeeldingen van Hendrick's Gin 41.4% 70cl Fles

Hendrick's Gin 41.4% 70cl Fles

Hendrick’s Gin 35cl deze luxe gin de zijn oorsprong heeft in Groot Britannië is een top 10 gin in Nederland en België. Goed te proeven zijn de jeneverbes en citrus tonen die mooi in balans zijn met de frisse smaken van komkommer en citrus. De geuren die vrijkomen zijn over het algemeen floraal, met namen roos. De gin is perfect te mixen met Fever tree tonic en Fentimans Tonic en laat zich perfect garneren met een schuif komkommer of Bulgaarse roos. Komkommer is natuurlijk makkelijker te vinden en accentueert zijn frisse smaak.
€40,39
Afbeeldingen van Hendrick's Gin Midsummer Soltice 41.4% 70cl Fles

Hendrick's Gin Midsummer Soltice 41.4% 70cl Fles

Midsummer Solstice is een kleine, beperkte oplage van Hendrick's Gin. Net als een vakantie-romance of de levensduur van de mayfly, is Midzomerzonnewende een poëtische uitdrukking van tijdelijkheid ... als het eenmaal weg is, is het voor altijd weg.
€47,79