Zoek
Drankenhandel Poesen
Dutch

Andere

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van Monin Siroop Aardbei 70cl Fles

Monin Siroop Aardbei 70cl Fles

- Enkel de béste aardbeien - Natuurlijke suikers en natuurlijk fruit om de meest pure, geconcentreerde aardbeiensmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€11,79
Afbeeldingen van Monin Siroop Blue Curacao 70cl Fles

Monin Siroop Blue Curacao 70cl Fles

Monin Blue Curacao is een blauwe siroop met de smaak van rijpe sinaasappel gemaakt van gedroogde sinaasappelschillen. Een heerlijke siroop die goed te gebruiken is in cocktails, fruit punches en desserts.
€11,69
Afbeeldingen van Monin Siroop Caramel 70cl Fles

Monin Siroop Caramel 70cl Fles

- Enkel de béste caramel - Natuurlijke suikers en natuurlijke producten om de meest pure, geconcentreerde caramelsmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€11,19
Afbeeldingen van Monin Siroop Speculoos 70cl Fles

Monin Siroop Speculoos 70cl Fles

- Enkel de béste speculoos - Natuurlijke suikers en natuurlijke producten om de meest pure, geconcentreerde speculoossmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€12,09
Afbeeldingen van Monin Siroop Vanille 70cl Fles

Monin Siroop Vanille 70cl Fles

- Enkel de béste vanille - Natuurlijke suikers en natuurlijke vanillestokken om de meest pure, geconcentreerde vanillesmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€11,79
Afbeeldingen van Monin Siroop Violet 70cl Fles

Monin Siroop Violet 70cl Fles

MONIN Violet is een van de bloemensiropen geïnspireerd op de traditionele viooltjessnoepjes. MONIN Violet levert de zoete, geurige smaak van deze mooie lentebloem.
€11,19
Afbeeldingen van Monin Siroop Vlierbloesem 70cl Fles

Monin Siroop Vlierbloesem 70cl Fles

- Enkel de béste vlierbloesem - Natuurlijke suikers en bloemen om de meest pure, geconcentreerde vlierbloesemsmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€11,79
Afbeeldingen van Pulco Limoen 70cl Fles

Pulco Limoen 70cl Fles

Pulco is een historisch merk met sterke waarden: knowhow, eenvoud en ontspanning. Pulco is historisch de fruitspecialiteit om naar hartenlust te verdunnen.
€5,79
Afbeeldingen van Smeets Siroop Grenadine 0% 1L  Fles