Search
Drankenhandel Poesen
English

Cognac / Brandy

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of Courvoisier VS 40% 70cl Fles

Courvoisier VS 40% 70cl Fles

Courvoisi VS 70cl is een waar kunstwerk, een perfect evenwicht tussen Fins Bois, Grande en Petite Champagne, op het toppunt van hun aromatische mogelijkheden. Deze cru's hebben een uitrest exquise cognac voortgebracht, die doet denken aan perzik en geroosterde amandelen terwijl op subtiele wijze ook toetsen van vanille en jasmijn worden opgeroepen.
€33.29
Picture of Grand Marnier Cordon Rouge 40% 70cl Fles

Grand Marnier Cordon Rouge 40% 70cl Fles

Grand Marnier is een likeur. Het is een soort triple sec, gemaakt van een mengsel van cognac, gedistilleerde essence van sinaasappel en andere ingrediënten.
€32.99
Picture of Hennessy XO Giftpack 70cl Fles

Hennessy XO Giftpack 70cl Fles

Hennessy XO is samengesteld uit meer dan honderd verschillende eaux-de-vie. Deze drank heeft een subtiele geur van onder andere peer, perzik, pruim, kaneel, vanille en houttonen. In de smaak proef je zacht fruit en hout terug. Dit zorgt ook voor een lange afdronk. Het alcoholpercentage van Hennessy XO is 40%.
€37.19
Picture of Martell VSOP 40% 70cl Fles

Martell VSOP 40% 70cl Fles

Martell VSOP (Very Special Old Pale) wordt bereid op basis van brandewijnen afkomstig uit de 4 beste streken van de Charente en rijpt gedurende minstens 4 jaar. Het is een evenwichtige cognac die zacht en romig is en een heuse cocktail van aroma's biedt die tegelijk fris en vol zijn.
€51.89
Picture of Metaxa 5* Classic 38% 70cl Fles

Metaxa 5* Classic 38% 70cl Fles

Sinds 1888 creëert Spyros Metaxa, de amber kleurige geest onder de griekse zon Hierin tonen ze de kunst van de wijnbereiding , distilleren, veroudering en vermenging. Deze werkwijze schept de unieke METAXA stijl . METAXA 5 Stars heeft een florale karakter en onthuld ook noten van muscat.
€24.09
Picture of Metaxa 7* 40% 70cl Fles

Metaxa 7* 40% 70cl Fles

Sinds 1888 creëert Spyros Metaxa, de amber kleurige geest onder de griekse zon Hierin tonen ze de kunst van de wijnbereiding , distilleren, veroudering en vermenging. Deze werkwijze schept de unieke METAXA stijl . METAXA 7 Stars heeft een indruk van rijpe vrucht en het karakter onthuld intense noten van adellijke muscat gevoed door de zon van de griekse eilanden.
€27.79
Picture of Metaxa Ouzo 38% 70cl Fles

Metaxa Ouzo 38% 70cl Fles

Ouzo by Metaxa 70cl - liquor
€21.59
Picture of Otard 40% 70cl Fles

Otard 40% 70cl Fles

Zowel de selectie van de druiven als het destillatieproces zijn aan zeer strikte regels onderworpen. De maitre de chai van Baron Otard controleert alle stappen en selecteert enkel de beste eaux-de-vie. Het resultaat gaat de kelders om er te rijpen op Franse eikenhouten vaten. Deze heeft een viriele, delicate en lichtjes bloemige neus en vlat op door zijn fruitige, intense bloemenaroma's.
€33.09
Picture of Remy Martin 1738 Accord Royal 40% 70cl Fles

Remy Martin 1738 Accord Royal 40% 70cl Fles

Remy Martin 1738 Accord Royal is een soepele en heerlijk zachte cognac die tot een leeftijd van 20 jaar is gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten en heeft een langzame distillatie ondergaan in koperen pot stills. Heerlijke aroma's van noten en pruimen komen naar voren die afgewisseld worden met aroma's van vijgen, hout, toffee en geroosterd brood. De boterachtige structuur zorgt voor een heerlijke zachtheid met hinten van kruiden, donkere chocolade en een heerlijk ronde en romig nasmaak!
€68.69