Lindemans Apple is gemaakt van 1-jaar-oude lambiek en appeltjes. De smaakervaring, welke redelijk exceptioneel is, biedt een perfecte balans tussen de zoetheid van rode appeltjes, de frisheid van groene appels, en de zure smaak van traditioneel lambiekbier.
Lindemans Apple is gemaakt van 1-jaar-oude lambiek en appeltjes. De smaakervaring, welke redelijk exceptioneel is, biedt een perfecte balans tussen de zoetheid van rode appeltjes, de frisheid van groene appels, en de zure smaak van traditioneel lambiekbier.
Fruitbier Lindemans Cassis is gebrouwen in brouwerij Lindemans Vlezenbeek. Ook deze Lindemans is op basis van een één jaar oude lambiek. Deze is verrijkt zuiver zwarte bessensap. Hierdoor ontstaat er een frisse zoetzure smaak in het bier. Heerlijk sprankelend en intens. Verder heeft dit bier een alcoholpercentage van 3,5%. De schenktemperatuur van dit bier is tussen de twee en drie graden Celsius. Zo komen de frisse smaken het beste tot hun recht in dit heerlijke fruitbier.
Lindemans Framboise is gemaakt van 1-jaar-oude lambiek en frambozen. Het voorkomen van dit uitzonderlijke biertje, met zijn donkerroze kleur en licht rozige schuimkraag, wordt enkel overtroffen door zijn smaak. Een fruitig aperitiefje, met de heerlijke intense smaak van frambozen en een zeer licht zurige afdronk.
Lindemans Framboise is gemaakt van 1-jaar-oude lambiek en frambozen. Het voorkomen van dit uitzonderlijke biertje, met zijn donkerroze kleur en licht rozige schuimkraag, wordt enkel overtroffen door zijn smaak. Een fruitig aperitiefje, met de heerlijke intense smaak van frambozen en een zeer licht zurige afdronk.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.