Zoek
Drankenhandel Poesen
Dutch

Siropen

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van Monin Creme Brulee Siroop

Monin Creme Brulee Siroop

Monin Creme Brulee Siroop is een siroop met mooie smaken van vanille en gebrande caramel.Deze siroop is zeer lekker in latte, cappucino, ijskoffie en desserts.
€12,09
Afbeeldingen van Monin Fruit De La Passion Siroop

Monin Fruit De La Passion Siroop

Monin fruit de la passion siroop ook bekend als Monin passion fruit is een volle passievruchten siroop met heerlijke exotische smaak.Deze siroop is een mooie aanvulling voor cocktails, desserts, milkshakes.
€14,19
Afbeeldingen van Monin Gin Flavour Siroop

Monin Gin Flavour Siroop

Monin Gin Flavour Siroop is een siroop perfect voor het maken van de bekende gincocktails, die met deze siroop overheerlijk worden! Deze ginlikeur zonder alcohol zit in een fles van 70cl.
€13,59
Afbeeldingen van Monin Gingembre Siroop

Monin Gingembre Siroop

Monin gingembre ook bekend als Monin Ginger is een gember siroop met een pittige gembersmaak en tonen van citrus.zeer goed te gebruiken in thee, koffie, cocktails en punch.
€13,59
Afbeeldingen van Monin Mojito Mint Siroop

Monin Mojito Mint Siroop

Monin mojito mint siroop is een siroop met een goede combinatie van suikerriet en pepermunt.Uiteraard goed als basis voor een mojito cocktail maar ook zeker geschikt voor koffie, frisdranken en smoothies.
€12,39
Afbeeldingen van Monin Popcorn Siroop

Monin Popcorn Siroop

Monin Popcorn is een heerlijke siroop aroma's van popcorn met een hint van noten, deze heerlijke siroop maakt het mogelijk om de klassieke cocktail in een modern eigentijds jasje te stoppen.
€13,59
Afbeeldingen van Monin Raspberry Siroop

Monin Raspberry Siroop

Monin Raspberry siroop ook bekend als Monin Framboise siroop is een mooie frambozen siroop die gebruikt kan worden in desserts, smoothies,thee en milkshakes.
€12,59
Afbeeldingen van Monin Siroop Aardbei 70cl Fles

Monin Siroop Aardbei 70cl Fles

- Enkel de béste aardbeien - Natuurlijke suikers en natuurlijk fruit om de meest pure, geconcentreerde aardbeiensmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€11,59
Afbeeldingen van Monin Siroop Blue Curacao 70cl Fles

Monin Siroop Blue Curacao 70cl Fles

Monin Blue Curacao is een blauwe siroop met de smaak van rijpe sinaasappel gemaakt van gedroogde sinaasappelschillen. Een heerlijke siroop die goed te gebruiken is in cocktails, fruit punches en desserts.
€11,79
Afbeeldingen van Monin Siroop Caramel 70cl Fles

Monin Siroop Caramel 70cl Fles

- Enkel de béste caramel - Natuurlijke suikers en natuurlijke producten om de meest pure, geconcentreerde caramelsmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€11,49
Afbeeldingen van Monin Siroop Chocolade 70cl Fles

Monin Siroop Chocolade 70cl Fles

- Enkel de béste chocolade - Natuurlijke suikers en natuurlijke cacao om de meest pure, geconcentreerde chocoladesmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€12,49
Afbeeldingen van Monin Siroop Speculoos 70cl Fles

Monin Siroop Speculoos 70cl Fles

- Enkel de béste speculoos - Natuurlijke suikers en natuurlijke producten om de meest pure, geconcentreerde speculoossmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€13,09
Afbeeldingen van Monin Siroop Vanille 70cl Fles

Monin Siroop Vanille 70cl Fles

- Enkel de béste vanille - Natuurlijke suikers en natuurlijke vanillestokken om de meest pure, geconcentreerde vanillesmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€12,39
Afbeeldingen van Monin Siroop Violet 70cl Fles

Monin Siroop Violet 70cl Fles

MONIN Violet is een van de bloemensiropen geïnspireerd op de traditionele viooltjessnoepjes. MONIN Violet levert de zoete, geurige smaak van deze mooie lentebloem.
€12,09
Afbeeldingen van Monin Siroop Vlierbloesem 70cl Fles

Monin Siroop Vlierbloesem 70cl Fles

- Enkel de béste vlierbloesem - Natuurlijke suikers en bloemen om de meest pure, geconcentreerde vlierbloesemsmaak te bekomen - Dezelfde consistente smaak gedurende het hele jaar!
€13,09
Afbeeldingen van Monin Watermeloen Siroop

Monin Watermeloen Siroop

Monin watermeloen siroop ook bekend als Monin Pasteque is een fris zoete siroop met de smaak van watermeloen die goed gebruikt kan worden in cocktails en frisdranken.
€13,09