Search
Drankenhandel Poesen
English

Tequilla

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of Camino Real Tequila 35% 70cl Fles

Camino Real Tequila 35% 70cl Fles

Camino Real Blanco is een mooi vormgegeven Mexicaanse tequila met een zuiver en puur palet. Al meer dan 70 jaar produceert men de Camino Real Blanco en in de loop der tijd zijn de smaken en aroma’s tot perfectie gebalanceerd. De essentie van de blauwe agave plant komt op spectaculaire wijze naar voren, lekker om mee te shotten of om mee te mixen.
€23.59
Picture of C'Est Qui Le Patron ?! La Marque Du Consommateur Reposado 40% 70cl Fles

C'Est Qui Le Patron ?! La Marque Du Consommateur Reposado 40% 70cl Fles

PATRÓN REPOSADO is een leuk alternatief voor tequiladrinkers die wat meer complexiteit en zachtheid willen. Patrón Reposado is gerijpt in eiken vaten voor minstens 2 maanden, wat zorgt voor het behoud van de zuivere smaak van Patrón Silver, maar met extra toetsen van eik, fruit en honing.
€58.79
Picture of Jose Cuervo Especial Gold 38% 70cl Fles

Jose Cuervo Especial Gold 38% 70cl Fles

Jose Cuervo Especial Gold is dé best verkochte tequila ter wereld, al sinds jaar en dag zwaait men met de scepter en wordt men geroemd om hun tequila van superieure kwaliteit. Especial Gold bestaat uit een blend van Reposado en jongere tequila die het zijn zachtheid meegeeft, wordt dubbel gedistilleerd ten behoeven van de smaak en de aroma’s. De goud/amberkleur wordt omringd door subtiele aroma’s van karamel en eikenhout, de ronde smaak bevat tonen van karamel, zoete mais met een vleugje van zwarte peper. Een tequila zoals een tequila hoort te smaken!
€25.69
Picture of Jose Cuervo Especial Silver 38% 70cl Fles

Jose Cuervo Especial Silver 38% 70cl Fles

's Werelds meest verkochte tequila! Geen rijping, maar pure knapperige agave toetsen
€25.69
Picture of Pistoleros Tequila Silver 35% 70cl Fles

Pistoleros Tequila Silver 35% 70cl Fles

Tequila Pistoleros 35 % vol. 70 cl
€20.29